FOR SALE

 

Right now we have 2 puppies for sale.

It's the two lovely puppies in the I-litter. 


ikullen 

For additional info and more pictures, please contact me!

 

 

 

FODERVÄRD / CO-OWNER


 Vi söker alltid efter passande fodervärdar!
Vid behov behöver vi ibland sätta ut hundar på foder alternativt sälja med bibehållen avelsrätt.
Anledningarna är många och beror på individen. Det kan vara för att det är "fullt" här hemma, eller någon hund som inte trivs med att bo i flock eller att någon behöver ännu mer uppmärksamhet eller socialisering.
Oavsett om du söker en vän för livet eller om du vill ha en hund på "deltid" eller för att prova på om det passar dig så har vi kanske något som passar dig. 
Så om du är intresserad av en papillon eller phalène från kennel Putterflies, hör gärna av dig till mig (mail eller mobil)!
Jag kontaktar dig så fort jag kan och berättar mer om våra planer samt om jag har någon lösning som jag tror kan passa dig.

Tack!

 

~ ~ ~

 

We're always on the look for a good co-owner,
if/when we need to place some dogs in other homes than our own.
The reasons are many and it all depends on the individual dog. It might be dogs enough at home, or someone who doesn't like to live in a pack, or someone who needs some more attention or social training.
So if you're interested in a papillon or phalène from kennel Putterflies, feel free to send me a message (mail or phone) and let me know! I will contact you as soon as I can to let you know what our plans are, and if we have any suitable dog for you!

Thank you!

 

~ ~ ~

 

 

 OBS!
Just nu söker vi en fodervärd (alt. säljes med bibehållen avelsrätt) till en vuxen hane.
Tyvärr måste han flytta från flocken då han mår mycket dåligt när tikarna löper. Han blir stressad och går ner för mycket i vikt.
Därför söker vi nu ett tryggt hem till honom i närheten av NV-Skåne, där han får vara ensam hund.  Gärna hos en pensionär eller sjukskriven, då han kräver mycket uppmärksamhet och kärlek och inte har varit ensam hemma så mycket. 
Jag vill fortfarande ha möjlighet att ställa ut honom och hälsa på honom. Jag kommer även finnas tillgänglig för att passa honom när helst det behövs!
Jag älskar denna lilla kille, som har en extremt stor personlighet och helst vill jag behålla honom hemma, men det är för hans eget bästa som han måste flytta.

Maila eller ring om du kan ge honom ett hem med mycket tid och kärlek i minst 10 år!